Draconia
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Nike Air Max 2016 Wit Aanbieding
Posted by: assseph1 (IP Logged)
Date: May 04, 2017 04:30AMTerwijl zijn N7 varianten bestaan ​​tot de meest opmerkelijke releases tot nu toe voor de zomer, wordt de Nike Air Max 2016 Bestellen nu gepresenteerd in een meer veelzijdige kleurweg. White bestaat uit de primaire tint die de ademende, geavanceerde mesh bovenkant omvat die voldoende ventilatie biedt door de voet, Terwijl subtiele spikkels van zwart ook op het onderdeel worden toegepast voor een onderscheidende look.Additioneel gedetailleerd met een georganiseerd flywire kabel systeem dat integreert met de veters, tonale zwarte accenten op de Swoosh branding over de voorvoet, completeren de binnenvoering en buizen van de middelzool de Palet mooi.Volgend van een ademende mesh bovenkant, is het definities thema prominent over het onderdeel in de vorm van een gestreept patroon. In het oog springende design worden extra zwarte accenten aangebracht op de veters, tussenzoolpijpen en binnenvoering, terwijl witte aanraken prominent worden weergegeven met de grote Swoosh-branding over het voor- en enkelgedeelte.

Afgezien van de N7-varianten en een zwart-witte kleurweg, wordt de Nike Air Max 2016 Kopen geïntroduceerd in een lichtgematineerde make-up voor het zomerseizoen. De toner zwart over zijn geavanceerde mesh bovenkant, wordt de loper uitgesproken met verschillende tinten blauw die de georganiseerde organiseert Flywire systeem en grote Swoosh branding over de voorhoofd. Daarnaast wordt de full-length zichtbare zoolunit behandeld in een gradiëntafwerking, die afweekt van lichtblauw tot paars dat bij de hiel begint, om perfect te coördineren met zijn palet. Terwijl de recente "Heat Map" iteratie bestond als de meest opmerkelijke Tot dusver dit seizoen vrijgegeven voor GS-maten, wordt de vrouwen Nike Air Max 2016 onthuld in een ander levendig aanbod.

Het is al een tijdje geleden dat we een nieuwe kleurenweg van de Nike Air Max 2016 Blauw goedkoop hebben gezien, met een van de nieuwste kleuren van de vrouwelijke roze print. Tegenwoordig krijgen we een eerste blik op een aankomende kleurweg van het nieuwste Nike Air Max vlaggenschip silhouet Met de Nike Air Max 2016 N7. Deze Air Max 2016 is zo helder als het wordt omdat Levendige Oranje de geavanceerde mesh bovenkant domineert met Dark Turquoise en Gamma Blue accenten die doorheen worden gezien. Het N7 logo verschijnt op de tong samen met een geometrisch patroon op de binnenvoering. Zoals altijd zal een deel van de opbrengst van de verkoop van deze Air Max 2016s de inheemse Amerikaanse jeugdsport en lichamelijke activiteiten in Noord-Amerika ten goede komen.

Afgezien van de recente GS-variatie, wordt de Nike Air Max 2016 Zwart Uitverkoop nu met een print voor zijn nieuwste iteraties gemaakt. Geconstrueerd van een ademende mesh bovenkant, perforaties versieren hun geheel om voldoende ventilatie te garanderen, maar ook het maximale comfort. Dit specifieke onderdeel is in blauw geschilderd, terwijl een contrastend zwart gedrukt patroon vibratie en karakter voor de populaire runner voegt. Extra Black hits worden aangetoond door de tong, veters, binnenvoering en grote Swoosh-branding op de voorvoet. Daarnaast wordt de midsole-eenheid door de Blue piping gekenmerkt, doordat de doorsnede van de volledige lengte door de compositie wordt afgerond. Deze keer kleurt het op een geperforeerde afwerking, de definiërende kleurweg omvat in hoofdzaak het ademhalingsnet van het model, de buis van het middelzool, de tong en veters. Om af te drukken en het ontwerp aan te vullen, worden zwarte accenten geïmplementeerd op het vliegwire systeem, binnenvoering, tongblad en grote Swoosh branding over de voorvoet.

Na afgedrukte variaties wordt de Nike Air Max 2016 Wit Aanbieding geïntroduceerd in nog een andere kleurweg voor dit seizoen. De component is in hoofdzaak beschadigd in tonale Grey, aangezien perforaties over het geheel zichtbaar zijn om maximale ademendheid te waarborgen. De lichte afwerking is goed afgewisseld door de zwarte accenten die door het georganiseerde vliegwielsysteem, grote Swoosh en extra branding op de tongtafel worden aangebracht. Als u op een volledige lengte duidelijke doorschijnende zoolunit leunt, die op elke stap uitstekend kussen en comfort biedt, kijk hiervoor Variatie voor silhouet bij geselecteerde Nike-detailhandelaren in het buitenland. De bovenstaande foto's van het mannenpaar, die in een levendige, levendige oranje gemonteerde mazenbovenkant met Dark Turquoise en Gamma Blue zijn voorzien, bevatten details over de merken, veters, tussenzool, buitenzool en binnenvoering.Edited 1 time(s). Last edit at 05/04/2017 04:31AM by assseph1.Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.