Draconia
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Nike Air Max BW Zwart Kopen
Posted by: asspsey1 (IP Logged)
Date: April 20, 2017 01:33AM



Hoewel het de fans van nauw verwante sneakers als de Air Max 1, Air Max 90, of zelfs de Air Max 95 niet kan bogen op, de Nike Air Max BW Grijs Bestellen is een van de meest significante sneakers in het gehele Air Max familie. Cult volgende en street style omarmen opzij, hoeft men niet verder te kijken dan de naam van de BW's aan de wortel van haar impact.With een naam die gewoon stonden te vinden "Big Window", de Air Max BW nam de zichtbare Air unit of the Air Max 90 en maakte het nog beter zichtbaar, waardoor de illusie dat de Air unit was eigenlijk groter en tegelijkertijd het versterken van de belangrijkste selling point van de Air Max lijn. In deze originele 1990 schetsen door Tinker Hatfield, kunt u een beter idee van wat er precies ging door het hoofd van de ontwerper als hij opgezweept een van zijn meest zult overhouden silhouetten te krijgen.

Het nemen van deze morgen Instagram, Skepta gaf zijn fans een preview van een speciale paar Nikes.The Britse kunstenaar gedeeld drie beelden van een geheel zwarte Nike Air Max BW Zwart Kopen die hij noemde "de zwarte lijst gezet." In zijn Instagram post, Skepta zegt: "49 weken geleden ging ik naar de Nike hoofdkwartier in Portland, Oregon en zat met senior designer om te praten over air max. Vandaag ben ik blij dat de Blacklisted Air Max BW presenteren, dank u @NJobe voor het zien van de visie en het maken van mijn droom om te komen leven. 'Hoewel vrij basic in de natuur, de eenvoudige colour blocking spreekt boekdelen voor fans van Skepta en de Grime cultuur.

Met Air Max Day op de horizon, Nike's klaargestoomd speciale releases voor een aantal van de Air Max franchise meest populaire silhouetten inclusief de wat geslapen BW. Tussen een aankomende release met Grime kunstenaar Skepta en de lancering van de lichtgewicht BW Ultra, is de Air Max BW klaar voor wat zijn grootste retro run zou kunnen zijn yet.The Nike Air Max BW Wit Nederland 's terugkeer naar de winkelrekken zal worden verankerd door een retro van de O.G. "Perzische" colorway. Deze zwart-violet getinte make-up is in wezen de BW's versie van "Infrared" of "Neon", een unieke kleurencombinatie die heeft geholpen bij de Air Max erfenis te definiëren. Hier, is het terug in zijn oorspronkelijke vorm met een zwarte synthetische suède en mesh, witte details en natuurlijk, "Perzisch Violet" accenten.

Net als de "OG Red" Air Max 1 en "Infrared" Air Max 90, elke variatie van de Nike Air Max BW Goedkoop is niet officieel totdat het gezegend door "Perzische Violet." Met dat begrepen, Nike rolt de Air Max BW ultra SE in het klassieke schema. Black behandelt de meeste van de nieuw opgevuld textiel van de schoen bovenste, met paarse raken bekende plekken zoals de tong, voering en Swoosh branding. White wikkelt de hiel en neemt haar gebruikelijke plaats langs de midsole.The Nike Air Max lijn loopt diep en het komt in vele vormen. Of het nu een sneaker implementeert Air Max, Air Max2, Total Air of Tuned Air, het concept en het uiterlijk is vergelijkbaar en gemakkelijk herkenbaar.

Het is alweer 20 jaar geleden dat de Olympische Zomerspelen van 1996 in Atlanta en Nike is het terugbrengen van een Goedkope Nike Air Max BW het ontworpen om de event.Nike herdenken eerder retroed de "USA" BWs in 2004 en terwijl dat iteratie trouw gebleven aan het origineel, Nike verschijnt een aantal wijzigingen in deze laatste versie te hebben gemaakt. Een deel van de verschillen zijn onder wezenlijke veranderingen in de tong en kraag, de "USA" branding verschijnen grootschaliger, en het ontbreken van de Nike vlag logo op de hiel. Terwijl de meeste fans nog steeds opgewonden om de terugkeer van deze BWs te zien zal zijn, zullen sommige diehard OGs ongetwijfeld teleurgesteld zijn met een aantal van de wijzigingen. Geen officiële woord met betrekking tot de afgifte is zo genoemd stay tuned voor meer informatie.



Edited 1 time(s). Last edit at 04/20/2017 01:33AM by asspsey1.



Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.