Re: Berkfest in Bulgaria
Posted by:
Petev Yoan (IP Logged)
Date: August 01, 2007 08:06PM
Zdravei Nikolo,
Eto, veche nyakolko dni sled kato koncerta v Berkovica prikluchi az vse oshte sam pod vliyanie na nezabravimoto prejivyavane.Tova koeto vidyah i tova do koeto imah chestta da se dokosna oshte vednaj mi dava osnovanieto da bada absolutno uveren,che ima veliki balgari!!!!!!
Profesionalizma koito demonstrirahte s kolegite si ot grupata me vpechatli mnogo.Moga da kaja slednoto: - Ako vseki balgarin izpalnyava svoite poeti zadaljeniya taka kakto vie izpalnihte svoite,ako vseki varshi rabotata si s lubov i jar taka kakto vie go napravihte, shte mojeme da postigneme mnogo v stremeja si da izpravime na kraka iztormozenata si strana.
Za men be ogromno udovolstvie da bada svidetel i skromen pomoshtnik v tova nachinanie.Blagodarya na teb i ostanalite chlenove na grupata za priyatnite migove prekarani zaedno.Ste pomnya tezi dni vinagi.
Jelaya na teb ,Dana, momchetata ot grupata mnogo zdrave i novi oshte po golemi uspehi.Ako nyakoga v nyakoi moment se nujdaesh ot priyatelski protegnata raka iskam da znaesh,che vinagi mojesh da razchitash na moyata.
Priemi moite pozdravi
Yoan Petev